ABOUT

Assalammualaikum & Salam Sejahtera

Salam perkenalan kepada anda semua yang singgah di blog Kuasa Kasih Sayang - Ummi Erna. Di dalam blog ini erna kongsikan kisah hidup erna bersama insan-insan tersayang dan juga perkongsian gaya hidup sihat kami sekeluarga bersama Shaklee. 

Kehidupan erna lengkap disamping suami serta anak-anak, Iman Zikir, Taqwa Ammara, Ikhlas Uqoil dan insyaAllah tidak lama lagi bakal dapat seorang lagi cahaya mata anugerah dari Ilahi. Alhamdulillah..

Erna adalah seorang graduan lepasan Universiti Malaysia Perlis (UniMAP) dalam bidang Kejuruteraan Perhubungan. Selepas tamat pengajian erna, bekerja dengan sebuah syarikat Telco selama 6bulan. Tamat kontrak 6bulan bekerja dan selepas berbincang dengan suami serta mendapat keizinan suami, erna akhirnya menyandang jawatan glamour Work At Home Mom - WAHM. Alhamdulillah..rezeki perniagaan erna dari rumah mencurah-curah. Erna meminati bidang perniagaan sejak kecil lagi dan seronok dengan kerjaya erna sekarang.

Pertama kali erna gunakan produk SHAKLEE, erna beli SET B. Iaitu set penyusuan asas. Masa tu, umur iman lebih kurang 2bulan setengah. Secara jujur, erna memang tiada masalah penghasilan susu badan. Alhamdulillah syukur.. Jadi, kenapa erna beli vitamin SHAKLEE ni? Erna mula tertarik untuk beli vitamin SHAKLEE sebab erna nak pastikan iman dapat susu terbaik dari erna. Sedia maklum, pemakanan seharian kita belum tentu cukup semua zat yang di perlukan tubuh. Selain dari tu, erna yakin pengambilan vitamin ni juga penting untuk menjaga kesihatan tubuh badan kita sendiri. Alhamdulillah..selepas erna mengikuti jadual yang ditetapkan, kualiti susu dan kuantiti susu erna cukup menggembirakan. 

Beberapa bulan selepas itu, erna mula makan vitamin untuk kesihatan dan kecantikan kulit pula. Biasalah dalam tempoh 9bulan mengandung, perubahan hormon yang berlaku buat kulit muka erna ada naik sedikit jeragat. Alhamdulillah..penggambilan vitamin SHAKLEE ini juga mampu menghilangkan kesan jeragat pada kulit wajah erna. Bila erna dah guna dan dah dapat KESAN BAIK, mula terfikir untuk berkongsi kebaikan vitamin ini dengan semua. Mula-mula makan vitamin ini. Lepas dapat kesan yang baik, kini menjadi pengedar pula.

Kehadiaran anak kedua erna, Taqwa Ammara adalah 100% acuan gabungan Vitamin Shaklee. Sejak daripada mula Allah hadiahkan Taqwa Ammara dalam rahim ummi, erna memang dah mengamalkan vitamin Shaklee. Sebelum hamil Taqwa, erna makan GLA Complex dan sepanjang hamil erna memang amalkan vitamin kehamilan Shaklee lengkap tanpa makan apa-apa vitamin klik. Ada erna kongsikan pengalaman erna disini. Berpantang juga 100% dengan vitamin Set Berpantang Set Bersalin Shaklee. Review pengalaman berpantang dengan Set Berpantang Shaklee juga ada erna kongsikan disini. Kesannya? Erna betul-betul berpuas hati!

Ada banyak vitamin dipasaran sekarang ni. macam-macam vitamin atau makanan tambahan yang ada. Kenapa dan mengapa erna pilih SHAKLEE?

1- Halal

Ini adalah sangat penting untuk kita yang beragama islam. Isu halal atau haram sesuatu produk memang perlu dititik beratkan. Jika anda ragu-ragu, boleh semak di http://www.halal.gov.my/v3/
2- Antara Syarikat Vitamin yang Lama di Pasaran.

Penghasilan produk SHAKLEE adalah dengan menggunakan produk semulajadi yang sememangnya selamat untuk pengguna. Erna sendiri telah dapat kesan yang baik hasil daripada pengambilan vitamin secara teratur.

3- Harga Produk yang Berpatutan Setanding dengan Kualiti.

Bagi anda yang sangat mementingkan kualiti, ini adalah produk terbaik untuk anda. Pada asalnya kita akan rasa produk ini mahal. Tapi, jika kita dah makan vitamin SHAKLEE dan dapat kesan yang memang terbaik, kita akan rasa harga vitamin ini sangat murah jika nak di bandingkan dengan kualiti serta kesan baik yang kita perolehi.

Mencari yang Halal dan Selamat sudah semestinya. Erna pilih Shaklee. Anda? Jangan tunggu lagi...jom bersama erna. 

JIKA BERMINAT UNTUK DAPATKAN PRODUK SHAKLEE, BOLEH PM ERNA SEPERTI DETAIL DIBAWAH INI,


Nak sertai "keluarga Shaklee" saya untuk jana pendapatan lumayan dalam bisness Shaklee? Hubungi erna pada no yang tertera diatas. Terima Kasih 

CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment