Selamat Berpuasa 2015

Assalammualaikum & Salam Sejahtera 

Alhamdulillah...bertemu lagi Ramadham tahun ini. Syukur diberi kesempatan menyambut Ramadhan tahun ini sekali lagi bersama-sama orang yang tersayang. 

Saya mengambil kesempatan ini memohon kemaafan andai ada silap kata salah bicara sempena Ramadhan Al-mubarak yang mulia ini.. Semoga kita semua di beri kenikmatan dan kesihatan yang sempurna dalam menjalani ibadah puasa untuk tahun ini dari awal hingga penghujungnya.. 

Akhir kata salam Ramadhan al-mubarak dan selamat berpuasa kepada semua.. Jika anda ingin menikmati harga penjimatan potongan harga (diskaun) sehingga 30%, anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee. Keahlian RM65 sahaja seumur hidup dan anda berpeluang menikmati lebih banyak keistimewaan lain selepas mendaftar sebagai ahli nanti.

REBUT PELUANG UNTUK DAPATKAN KUALITI KESIHATAN YANG LEBIH BAIK DENGAN SHAKLEE! SEBARANG PERTANYAAN, BOLEH HUBUNGI ERNA;Jika anda nak beli produk SHAKLEE ataupun nak COD AREA PUCHONG dan kawasan sekitar, anda boleh hubungi erna untuk temujanji. Jika anda berada di luar kawasan ini, anda masih boleh dapatkan vitamin hebat ini. Erna akan pos ke alamat anda ke seluruh Malaysia =)
Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

* Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu.

Share this:

CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment