PERCUMA GLA COMPLEX 1 BOTOL - PROMOSI OGOS 2014

Assalammualaikum & Salam Kasih Sayang,

Alhamdulillah dah masuk ke 7 Syawal kita semua. Masih bercutikah anda? Erna masih lagi cuti bersalin dan sememangnya WAHM macam erna ni cuti memanjang...Orang lain cuti bersalin 60hari, 90hari, erna cuti sepanjang tahun =) Apapun, bekerja sendiri macam erna ni, orang lain bercuti..erna tetap bekerja. Kalau orang lain cuti berpantang, erna pun tetap bekerja. Tak samalah kan..kerja makan gaji dan kerja sendiri ni. Sayalah bos..sayalah pekerjanya =)

Memandangkan dah masuk bulan baru..Ogos, seperti biasa, erna nak share dengan semua pembaca blog ummierna, PROMOSI OGOS SHAKLEE adalah;

RM0.00 Shaklee: Aug'14 Buy 6 Free 1 Promotion - GLA Complex

http://4.bp.blogspot.com/-zJbJLTO3KTQ/UdlVsH1qlzI/AAAAAAAADrQ/n67YO3vaz3A/s640/cover+july1.jpg
Untuk Wanita


https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=ca55e81c481f3ae701c4362514ce6abd
 
Jika anda ingin menikmati harga penjimatan potongan harga (diskaun) sehingga 20%, anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee. Keahlian RM65 sahaja seumur hidup dan anda berpeluang menikmati lebih banyak keistimewaan lain selepas mendaftar sebagai ahli nanti. 

REBUT PELUANG UNTUK DAPATKAN KUALITI KESIHATAN YANG LEBIH BAIK DENGAN SHAKLEE! SEBARANG PERTANYAAN, BOLEH HUBUNGI ERNA;


Jika anda nak beli produk SHAKLEE ataupun nak COD area PUCHONG, SERI KEMBANGAN, SHAH ALAM, SUBANG JAYA, PUTRAJAYA, PETALING JAYA boleh hubungi erna untuk temujanji. Jika anda berada di luar kawasan ini, anda masih boleh dapatkan vitamin hebat ini. 
 Erna akan pos ke alamat anda ke seluruh Malaysia =)

Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

* Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu.
  

Share this:

, , , ,

CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment