Rocker dan Iman

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera... 


Hi aunty dan uncle semua. Ummi iman selalu bz sekarang ni. Masa ummi rakam video ni, ummi sibuk buat report fyp. Nenek pulak mengemas rumah. Jadi,iman terpaksa main sorang-sorang dalam rocker yang babah belikan. Ummi selalu membebel sebab asek nak kena betulkan kedudukan iman dalam rocker. Iman dah pandai mengiring sendiri sekarang ni. Ummi cakap, ummi takut iman terjatuh dari rocker kalau iman banyak sangat bergerak. Iman lagi suka main kat play gym yang babah beli. Sebab, iman boleh mengiring dengan bebas. Dalam rocker, pergerakkan iman terbatas. Tu yang iman nampak senget-senget dalam video ni. Kalau baring atas katil pun kepala iman selalu terkeluar dari bantal. Ummi akan mula membebel lagi. Ummi iman memang suka membebel...Lagi1, ummi selalu cakap kesian kat iman sebab dah besar masih pakai sarung tangan baby. Iman suke cucuk mata sendiri bila gosok-gosok muka iman. Sebab tu la ummi tak nak bukakkan sarung tangan iman. Melainkan kalau ummi teman iman main. Barulah ummi akan tanggalkan sarung tangan iman. Jom tengok video iman main dalam rocker dengan monkey ^____^


yang benar,
iman - MIZ


video

Share this:

,

CONVERSATION

4 comments: